Известие

Collapse
No announcement yet.

Колко е средният отвор на джантите на 156-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колко е средният отвор на джантите на 156-ца

Интересува ме колко милиметра е средния отвор на летите джанти 16-ки на алфа ромео 156 и дали е същия като на ГТВ 1999 година.Намерил съм си много хубави джанти 16-ки за ГТВ-то ми обаче тези джанти са от 156-ца.Дали стават за мен искам да разбера.Ако не е проблем някой колега ако може да премери средния отвор,този където е тапата(от вътрешната страна разбира се) за да знам дали е същия като на стоковите от моето ГТВ и ако е така да си взема новите джанти,всички други размери съвпадат едно към едно.Благодаря!

Централен Отвор на GTV и 156 е 58мм , не му мисли а ги слагай !

п.п На всички талянки централния отвор е 58мм със изключение на Фиат - 242 , Daily , Ducato , Talento и Ducato Maxi.
    Last edited by kpacuo; d.m.y г., 19:41.

Comment

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
      Централен Отвор на GTV и 156 е 58мм , не му мисли а ги слагай !

п.п На всички талянки централния отвор е 58мм със изключение на Фиат - 242 , Daily , Ducato , Talento и Ducato Maxi.
      58мм,сигурни ли сме Ако да да ги поръчвам и да ги слагам

Comment

Щом не си толкова убеден , т.е мислиш че инфото е грешно най простото защо не ползваш търсачката?? гоогъл и тнт.Да беше поразровил малко преди да пуснеш подобна темa, най малкото има поне 2-3 такива теми !
        Поздрави

Comment

Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщение
          Щом не си толкова убеден , т.е мислиш че инфото е грешно най простото защо не ползваш търсачката?? гоогъл и тнт.Да беше поразровил малко преди да пуснеш подобна темa, най малкото има поне 2-3 такива теми !
          Поздрави
          човек забележката е неуместна.Всичкото инфо което намерих пише "почти съм сигурен на 100%" ама почти е леко проблемна дума.Бързам с инфото,затова пуснах тема,лош е нета,намерих в търсачката разни неща,а на мен ми трябва експертно мнение.Ти ми даде бързо мнение каквото ми трябва и аз питам дали си сигурен за да знам какво да правя.Имаше ли смисъл да обяснявам всичко това?

Comment

ГТВ '99 и 156 са с еднакви джанти колега, не му мисли
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              ГТВ '99 и 156 са с еднакви джанти колега, не му мисли
              да,аз вече ги поръчах,и аз знаех,че са еднакви,но трябваше да провера защото все пак купувам чисто нови джанти от магазин Като ги сложа ще съм най-спокоен!

Comment

Първоначално публикувано от MaxPayne Покажи съобщение
                Интересува ме колко милиметра е средния отвор на летите джанти 16-ки на алфа ромео 156 и дали е същия като на ГТВ 1999 година.Намерил съм си много хубави джанти 16-ки за ГТВ-то ми обаче тези джанти са от 156-ца.Дали стават за мен искам да разбера.Ако не е проблем някой колега ако може да премери средния отвор,този където е тапата(от вътрешната страна разбира се) за да знам дали е същия като на стоковите от моето ГТВ и ако е така да си взема новите джанти,всички други размери съвпадат едно към едно.Благодаря!
                Ето едно интересно четиво http://www.saab-club.com/forum/viewtopic.php?t=2498
                Alfa 156 1,6 TS ex
                Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Темата е от 2007, даже е и важна http://www.alfaromeo-bg.com/forum/sh...ad.php?t=11822

Comment

Working...
                  X